Beastalete är ett företag som tillverkar högpresterande kosttillskott och hjälper idrottare att nå sin fulla potential. Vi tror att alla har förmågan att vara den bästa versionen av sig själva och vi strävar efter att skapa produkterna som frigör denna potential. Vi fokuserar på att skapa innovativa recept som är gjorda med högkvalitativa, helt naturliga ingredienser. Våra produkter är till för att öka din prestation och hjälpa dig att nå din högsta atletiska potential.

VÅR STORY - UPPGIFTER - VISION

Sedan 2016 har vi letat efter det bästa, mest innovativa och mest effektiva kostillskotts märket som kan hjälpa oss att nå våra mål när det gäller träning och hälsa. Det verkar inte som att det finns i Sverige ännu.

På grund av detta skapade vi Beastalete - ett varumärke som är dedikerat till att ta fram de bästa produkterna och kosttillskott som verkligen fungerar.

Vi på Beastalete skapar & designar produkter strävar vi efter att göra tre saker extremt bra:

Skapa innovativa & förstklassiga recept utöver det vanliga.

Leverera unika smaker & design av produkter till marknaden.

Ge våra kunder verkliga resultat genom effektiva produkter av högsta kvalitet.

Vi är här för att hjälpa dig få bästa möjliga resultat med din träning och din hälsa. Vi strävar efter att ge dig endast de nyaste och mest unika produkterna på marknaden.


Alla våra produkter är tillverkade utifrån den senaste forskningen på området och utformade med största omsorg och hänsyn till din träning. Alla våra kosttillskott är tillverkade i Sverige och producerade enligt GMP & HACCP-standarder.


LITA PÅ OSS!

Du själv behöver inte vara en idrottsnutritionist speciellt inriktad mot läran om kosttillskott, vi finns här för att göra det jobbet åt dig.

 Vi tycker att alla förtjänar ett riktigt bra varumärke som inte sparar in på kvalitet! Ett företag som tar fram ingredienser av högsta kvalitet och skapar produkter som faktiskt fungerar för att hjälpa dig nå dina mål.

Vi gör inte detta enbart för att vi själva ska vinna på det utan för att vi verkligen vill göra en meningsfull skillnad i våra kunders liv och hjälpa er att förvandlas till er starkaste version av er själva. Därför startade vi " BEASTALETE".


MÅNGA ÅR AV UTFORSKANDE

...undersökning och träning tillsammans med testning av våra produkter obevekligt. Resultatet? Kosttillskott som är hälsosammare, bättre smakande och billigare än något annat där ute.

Vi tar några av de lägsta marginalerna inom kosttillskottsbranschen så att vi kan skapa produkter av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. Vi doserar våra formler fullt ut med det optimala förhållandet mellan ingredienserna för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Våra kosttillskott är inte bara hälsosammare, utan de smakar faktiskt bra utan att förlita sig på bearbetat socker eller artificiella smaker.


WHAT IS A BEASTALETE?

We believe that anyone & everyone has the potential to become a beast.

For us, a beast is someone who constantly pushes their limits, displays sheer discipline, and has the resilience to take on every grueling challenge without giving up. And we believe that you have what it takes to become a beast.

That’s why we created the most powerful sports nutrition supplement brand & a nation to help you unleash that creature inside of you.


Beastalete - A play on the English words Beast and Athlete, Beastalete represents YOU!

You are so much stronger than you can imagine and you are capable of building the willpower of a beast if you put your mind to it. Aim for the win, and don’t stop until you achieve it.


So join us & become A Beastalete, to nurture your inner beast and keep it alive & thriving.

Welcome to the family. welcome to the Beast Nation. 

And Welcome to Beastalete!

Fri frakt & retur

Fri frakt vid köp över 699 SEK

Snabba leverans

1-3 dagar DHL 

Säkra betalningar

Betala enkel via 

Klarna, Visa, Master Card

14 dagars ångerrätt

Skicka mail till 

Kundservice@beastalete.se 

Överraskning

Alltid hemlig överraskning
till lojala kunder

JOIN US & BECOME A BEASTALETE

Prenumerera på våra nyhetsbrev och var först med att ta del av nyheter och aktuella kampanjer.