Hoppa till innehållet

Beast Insight Blogg

VAD ÄR PRE-WORKOUT (PWO) ?

Av Beastalete Guardian 26 Feb 2023 0 Kommentarer

1. Vad är Pre-workout (PWO) ?

" Pre-workout / PWO " är en form av kosttillskott som tas innan träningspasset för att förbättra prestation & öka energinivåer. Vissa PWO kan även hjälpa till att bygga mer muskler genom att förbättra blodcirkulationen (pump). Pump är en mycket viktig komponent för dig som vill bygga muskler. De vanligaste ingredienserna som brukar finnas i en PWO är: koffein, beta-alanin och kreatin som samarbetar för att öka uthållighet, fokus och styrka under träningen. PWOs är utformade för att optimera träningsprestationen och är ett populärt val för idrottare, atleter och fitness-lover som söker en kraftfull boost före sitt träningspass och vill ta träningen till nästa nivå.

2.  Vad är fördelarna med att ta PWO?

Det primära målet med PWO är att maximera effektiviteten och träningsresultaten. Det hjälper till att öka koncentrationen, öka energin och bilda en stark länk mellan hjärnan och fysisk styrka. Därifrån kan du lättare dominera ditt träningspass och de inre kemiska processerna i kroppen kommer också att ske smidigare.

Därför, om du är i ett tillstånd av sömnbrist eller känner dig lite trött (*), kan du använda PWO-produkter för att öka styrkan och känna dig full av självförtroende när du går till gymmet. Nu förstår du kraften med PWO

Här nedan är några fördelar

- Öka energin under träningspasset

Att ha energi under träningspass kommer troligen ge många olika fördelar, och det bästa sättet är genom intag av koffein. En PWO produkt med koffein kommer att fungera som en stimulant, vilket gör att du känner dig pigg och redo att träna.

- Förbättra träningsprestanda och effektivitet

Den största fördelen med att ta PWO före träning är att de kan hjälpa träna hårdare, längre och mer effektivt.

Genom att ge dig mer styrka, både fysiskt och mentalt så kan PWO optimera ditt mål, oavsett om du försöker gå ner i vikt eller bygga muskler. 

- Gå ner i vikt och öka ämnesomsättningen (metabolism)

En av de indirekta effekterna av att ta PWO före träning är att hjälpa till att gå ner i vikt effektivt, eftersom det innehåller många ingredienser som hjälper till att stimulera ämnesomsättningen.

Koffein är ett ämne som bevisligen hjälper till att bränna fett effektivt. När din kropp börja absorbera koffein då ökar kroppstemperatur, fettoxidation, ämnesomsättning och minska hungern. Det kan även göra det lättare för dig att bränna mer fett under träningen. 

- Öka koncentrationen

Fokus är en viktig faktor som avgör om du har bra " mind muscle connection (MMC) "  eller inte under träningen.

Sammanfattning:

Att använda PWO innan träning, kommer troligen ta din träning till nästa nivå. PWO hjälper dig helt enkelt att öka din koncentration, muskeluthållighet, blodcirkulation, minska muskeltrötthet och du kommer också kunna lyfta tyngre.

3. Är PWO säkra att använda? Finns det biverkningar?

Säkerheten för PWO kan bero på flera faktorer, såsom de specifika ingredienserna, deras doser och eventuella tidigare medicinska tillstånd eller mediciner du tar. Precis som alla kosttillskott kan även PWO före träning ha biverkningar. Tex: skakningar, snabba hjärtslag och orolig mage. Det är viktigt att välja en högkvalitativ produkt som använder rena, effektiva ingredienser och att följa de rekommenderade doseringarna och bruksanvisningarna på produktetiketten. Dessutom är det bäst att prata med din läkare innan du börjar med något nytt kosttillskott.

Lämna en kommentar

Alla bloggkommentarer kontrolleras innan de publiceras

Tack för att du prenumererar!

Detta mejl har registrerats!

Shoppa utseendet

Redigera alternativ
Back In Stock Notification
this is just a warning
Logga in
Kundvagn
0 Produkter